Hvad er E-Juice og E-Væske?

Hvad er egentlig e-juice? E-juice består af få forskellige ingredienser: propylenglycol (PG), vegetabilsk glycerin (VG), vand, aromaer og ofte nikotin. Dampvæsker har normalt både PG og VG, hvor den ene af de to ofte er mere dominerende end den anden. Nogle dampvæsker er nikotinfrie, og disse indeholder nøjagtigt de samme ingredienser minus nikotin. E-juice har også flere navne, men når du læser eller hører dampvæske, e-væske, vapejuice eller væske, betyder alle de forskellige navne det samme.

Hvordan fremstilles e-juice?

Fremstilling af e-juice og e-væske er en langvarig proces, og som med alle andre opskrifter skal e-flydende ingredienser måles omhyggeligt inden blanding. Dette er især vigtigt med nikotin, da det skal måles perfekt for at sikre, at den korrekte nikotinstyrke opnås.

Først tilsættes aromaer til basen af ​​PG og VG og derefter blandingen. Det kræver normalt kun en lille smagsstof for at give dampen den aroma, den har brug for. Derefter tilsættes nikotinen til blandingen, som derefter rystes for at sikre, at ingredienserne blandes sammen. Herefter hviler e-saften et par dage, så smagen bliver rigere eller dybere. Denne proces kaldes undertiden “steeping” og fungerer på en lignende måde, som du kan lade en flaske vin lufte ud, før du drikker.

Selvom det lyder let her, er processen faktisk ret kompliceret, og vi opfordrer dig ikke til at prøve dette selv, medmindre du har viden eller har nogen, der kan hjælpe dig. Men det stopper dig ikke, hos os får du Danmarks største udvalg af E-juice!

Hvorfor bruge E-Liquid PG & VG?

Propylenglycol og vegetabilsk glycerin anvendes ofte som tilsætningsstoffer i en række forskellige produkter. Brug af forskellige forhold mellem PG og VG får din e-væske til at give dig en lidt anden vape. PG er usmageligt, hvilket gør det til en mere almindelig base, da det vil have mindre effekt på smagen af ​​e-væsken. Mere PG i din e-væske giver dig en tyndere væske – hvilket gør våbenet / e-cigaretten lettere at rengøre – såvel som tyndere skyer, når du damper. Omvendt vil mere VG i e-væsken give dig meget større skyer, selvom den sødere smag betyder, at den ikke er egnet til brug med alle smag.

E-Juice & Tilbehør → Danmarks største udvalg (500+ slag) → E-juice24.dk

Indeholder e-juice nikotin?

Det afhænger af typen af ​​e-juice, du køber. Dampvæsker fås i en række nikotinstyrker, så vapere kan vælge den styrke, der passer dem bedst. Vi tilbyder e-juice med nikotin på e-juice24.dk!

Hvordan opbevares e-juice?

E-juice kan komme i enten en tank eller en flaske. Beholdere bruges i lukkede e-cigaretter – enheder, som du ikke kan genopfylde med e-juice på flaske. Disse tanke indeholder e-juice og kan skrues på din lukkede system-e-cigaret.

E-juice kan også komme i små flasker, der kan bruges til Open System e-cigaretter – enheder, der kun kan genpåfyldes med e-juice på flaske. Tanke kan ikke bruges i denne type enhed. I stedet skal en lille mængde e-juice dryppes ned i enhedens clearomizer.

Er E-juice farlig?

E-juice er skadeligt ved indtagelse, eller hvis det kommer i kontakt med huden. Det kan forårsage uønskede langtidsvirkninger på vandlevende organismer, og brugerne bør vaske hænderne grundigt efter håndtering og undgå udledning til miljøet.

E-juice bør aldrig indtages, og du bør undgå hudkontakt. Hvis dampvæske kommer i kontakt med din hud, skal du straks vaske den af. Hvis du føler dig utilpas eller har bivirkninger, skal du straks kontakte din læge.

Hvis du har yderligere spørgsmål om e-juice, kan du gå til kontakt os eller chatte med os nederst til højre.

Hvis du leder efter software / e-cigaretter / vape eller tilbehør, har vi alt dette på www.smok-ecigaret.dk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *