GENEREL INFORMATION

E-juice24.dk har hurtig levering (dag-til-dag), som kun er 1-3 arbejdsdage i hele Danmark!

Hvis der er fejl eller mangler ved varer, der er bestilt hos E-juice24.dk, bedes du kontakte os straks, så vi kan løse dette så hurtigt som muligt!

Du kan nemt komme i kontakt med os via chat, e-mail eller telefon. Hvis du har brug for hurtig hjælp, anbefaler vi, at du bruger den chat, der er her i onlinebutikken!

E-JUICE INFORMATION

E-juice har flere navne, og kaldes e-juice, e-væske, dampjuice, smag, væske og så videre. Væsken er super væsentlig for at være i stand til at dampe overhovedet, da det er væsken, der omdannes til damp i din tank. E-juice fås i forskellige smag, mængder, farver og teksturer. Når du vælger en fordamper, er det en god ide at vælge, hvad din tank er designet til. Væsker fås i mange forskellige størrelser. De fås så lave som 10 ml, både i dampklare væsker og mini Shake’N’Vape sæt, kort fyld væsker i 50 ml, 60 ml, 70 ml, 80 ml, 120 ml.

1) Aroma 2) Vegetabilsk glycerin (VG) 3) Propylenglycol (PG).

Når du taler om 50/50 og 70/30, taler du om mængden af VG / PG i væsken, så når du taler om 70/30, taler du om væske med 70% VG og 30% PG. VG er tykkere end PG og er derfor vanskeligere for spolen at fordampe. VG bruges til at fremstille damp, så jo mere VG der er i væsken, jo større og mere kraftfuld spole skal du bruge, og jo større, tykkere skyer du får. Hvis du bruger en for tyk væske med for lille spole, kan du opleve en forbrændt smag, fordi spolen ikke når væsken, og den vil begynde at brænde i vandet, og det er det, der giver den dårlige smag. PG bærer smagen. Når du går ned til VG og op til PG, får du mindre damp, men en mere intens smag. Omvendt, når du vælger en væske med et højere indhold af VG, får du mere damp og mindre smag.

Som nævnt består e-juice af propylenglycol og vegetabilsk glycerin. Men hvad er disse to komponenter nøjagtigt? og er de farlige? Det korte svar er – nej. Hverken VG eller PG har vist sig at være kræftfremkaldende og er begge godkendt i Norge. Vegetabilsk glycerin er en farveløs, lugtfri, tyktflydende væske ekstraheret fra vegetabilske fedtstoffer. Det absorberer let vanddamp fra omgivelserne og er derfor godt til at fremstille damp. Glycerin bruges også i hudcremer og andre kosmetiske produkter på grund af dets fugtighedsegenskaber og bruges i mad og drikke som konserveringsmiddel og fugtighedscreme. Propylenglycol svarer til glycerin, idet det bruges som befugtningsmiddel og opløsningsmiddel. Desværre har propylenglycol fået et dårligt ry, fordi det engang blev sagt, at der var tilsat kølevæske. Dette er ikke forkert – men misforstået. Propylenglycol har en giftig slægtning kaldet ethylenglycol. Det er vigtigt at skelne mellem de to. Ethylenglycol blev brugt i blandt andet kølevæske og anden frostvæske. Propylenglycol bruges mange steder som et ikke-toksisk alternativ til ethylenglycol, for eksempel i drikkevandssystemer. Propylenglycol har e-nummeret E1520 og bruges i kager, pulveriserede supper og revet ost for at forhindre, at produkterne klumper sig sammen.

Når du vælger e-juice, skal du finde ud af, hvilken aroma du kan lide og ønsker. Aromaen er selvfølgelig et spørgsmål om smag. Der er et uendeligt antal forskellige typer, så det hjælper med at begrænse jagt for at finde ud af, om du vil have tobak, frugt, mynte, slik eller noget andet. Kort sagt handler det om at prøve og finde ud af, hvad der er tilfredsstillende og behageligt at dampe til dig.

Der er flere forskellige typer e-juice. 1) Klar til brug E-Juice 2) Shortfill / Shake’n’Vape 3) POD-Refills 4) Selvblanding (e-juice blander du dig selv).