KLAR TIL BRUG E-JUICE

Hvis du er ny med e-cigaretter, er chancerne for, at du ikke har nogen idé om, hvilken type e-juice eller e-væske der fungerer bedst på din e-cigaret. Nå, vi har gjort jobbet for dig! I denne kategori finder du brugsklare e-væsker, e-væsker, der foretrækkes til brug af alle vape-begyndere, men også etablerede / professionelle.

Læs mere om e-juice nederst på denne side.

Pris

  LIQUA AMERICAN BLEND

  From 30 DKK

  VAPESON USA MIX

  From 25 DKK

  SUNDBYGAARD TOBAK

  From 30 DKK

  LIQUA CUBAN CIGAR

  From 30 DKK

  LIQUA STRAWBERRY

  From 30 DKK

  VAPESON TOBACCO

  From 25 DKK

  LIQUA CHERRIBAKKI

  From 30 DKK

  VAPESON BLUEBERRY

  From 25 DKK

  SUNDBYGAARD KAFFE

  From 30 DKK

  LIQUA EXTREME DRINK

  From 30 DKK

  SUNDBYGAARD BLÅFUGL

  From 30 DKK

  LIQUA TURKISH TOBACCO

  From 30 DKK

  VAPESON RY6

  From 25 DKK

  LIQUA DARK TOBACCO

  From 30 DKK

  LIQUA TRADITIONAL TOBACCO

  From 30 DKK

  LIQUA BRIGHT TOBACCO

  From 30 DKK

  VAPESON LEMON CAKE

  From 25 DKK

  VAPESON VIRGINIA TOBACCO

  From 25 DKK

  LIQUA TWO MINTS

  From 30 DKK

  VAPESON MENTHOL (70VG/30PG)

  From 25 DKK

  SUNDBYGAARD HINDBÆRMINT

  From 30 DKK

  SUNDBYGAARD SKOVBÆR

  From 30 DKK

  VAPESON PR TOBACCO

  From 25 DKK

  VAPESON WATERMELON

  From 25 DKK

  SUNDBYGAARD GRANATÆBLE

  From 30 DKK

  LIQUA SHISHA MIX

  From 30 DKK

  SUNDBYGAARD HYLDEBLOMST

  From 30 DKK

  LIQUA SWEET TOBACCO

  From 30 DKK

  VAPESON JUICY PEACH

  From 25 DKK

  SUNDBYGAARD CIGARET

  From 30 DKK

  ANDRE TYPER E-JUICE

  Dag-til-dag levering 2

  Dag-til-dag levering

  Varerne sendes ud samme dag.

  Prisgaranti 2

  Prisgaranti

  Vi pris matcher konkurrenter.

  Gratis fragt

  Gratis fragt

  Ved køb over DKK 449.

  500+ slag

  Over 500+ slag

  Vi har mere end 500 e-væsker.

  POPULÆRE E-JUICE SMAG

  Hvad er e-juice?

  E-juice har flere navne, og kaldes e-juice, e-væske, dampjuice, smag, væske og så videre. Væsken er super væsentlig for at være i stand til at dampe overhovedet, da det er væsken, der omdannes til damp i din tank. E-juice fås i forskellige smag, mængder, farver og teksturer. Når du vælger en fordamper, er det en god ide at vælge, hvad din tank er designet til. Væsker fås i mange forskellige størrelser. De fås så lave som 10 ml, både i dampklare væsker og mini Shake’N’Vape sæt, kort fyld væsker i 50 ml, 60 ml, 70 ml, 80 ml, 120 ml.

  Hvad er e-juice lavet af?

  1) Aroma 2) Vegetabilsk glycerin (VG) 3) Propylenglycol (PG).

  Hvad er PG / VG?

  Når du taler om 50/50 og 70/30, taler du om mængden af VG / PG i væsken, så når du taler om 70/30, taler du om væske med 70% VG og 30% PG. VG er tykkere end PG og er derfor vanskeligere for spolen at fordampe. VG bruges til at fremstille damp, så jo mere VG der er i væsken, jo større og mere kraftfuld spole skal du bruge, og jo større, tykkere skyer du får. Hvis du bruger en for tyk væske med for lille spole, kan du opleve en forbrændt smag, fordi spolen ikke når væsken, og den vil begynde at brænde i vandet, og det er det, der giver den dårlige smag. PG bærer smagen. Når du går ned til VG og op til PG, får du mindre damp, men en mere intens smag. Omvendt, når du vælger en væske med et højere indhold af VG, får du mere damp og mindre smag.

  Er e-juice farligt?

  Som nævnt består e-juice af propylenglycol og vegetabilsk glycerin. Men hvad er disse to komponenter nøjagtigt? og er de farlige? Det korte svar er - nej. Hverken VG eller PG har vist sig at være kræftfremkaldende og er begge godkendt i Norge. Vegetabilsk glycerin er en farveløs, lugtfri, tyktflydende væske ekstraheret fra vegetabilske fedtstoffer. Det absorberer let vanddamp fra omgivelserne og er derfor godt til at fremstille damp. Glycerin bruges også i hudcremer og andre kosmetiske produkter på grund af dets fugtighedsegenskaber og bruges i mad og drikke som konserveringsmiddel og fugtighedscreme. Propylenglycol svarer til glycerin, idet det bruges som befugtningsmiddel og opløsningsmiddel. Desværre har propylenglycol fået et dårligt ry, fordi det engang blev sagt, at der var tilsat kølevæske. Dette er ikke forkert - men misforstået. Propylenglycol har en giftig slægtning kaldet ethylenglycol. Det er vigtigt at skelne mellem de to. Ethylenglycol blev brugt i blandt andet kølevæske og anden frostvæske. Propylenglycol bruges mange steder som et ikke-toksisk alternativ til ethylenglycol, for eksempel i drikkevandssystemer. Propylenglycol har e-nummeret E1520 og bruges i kager, pulveriserede supper og revet ost for at forhindre, at produkterne klumper sig sammen.

  Hvilke typer e-juice er der?

  Der er flere forskellige typer e-juice. 1) Klar til brug E-Juice 2) Shortfill / Shake'n'Vape 3) POD-Refills 4) Selvblanding (e-juice blander du dig selv).

  Hvilken e-juice skal jeg vælge?

  Når du vælger e-juice, skal du finde ud af, hvilken aroma du kan lide og ønsker. Aromaen er selvfølgelig et spørgsmål om smag. Der er et uendeligt antal forskellige typer, så det hjælper med at begrænse jagt for at finde ud af, om du vil have tobak, frugt, mynte, slik eller noget andet. Kort sagt handler det om at prøve og finde ud af, hvad der er tilfredsstillende og behageligt at dampe til dig.

  Rygestopkalkulator

  Se, hvor meget du kan spare ved at holde op med at ryge med rygestopkalkulatoren!

  4
  Hvor mange pakker ryger du om ugen? De mest almindelige er 3-4 pakker
  61
  Hvilken pris køber du en pakke til? Normal pris er DKK 61 (20pk)
  10
  Hvor mange år vil du se de potentielle besparelser for?
  Så meget du kan spare DKK