Alt om E-cigaretter og E-Juice

Hvad er vaping?

Vaping er processen med at opvarme en e-juice til damp og derefter inhalere. De anvendte e-juice kan være med eller uden nikotin.

Hvad er Ohm (Ω)?

Ohm er måleformen for den elektriske modstand af spændingen inde i en forstøver eller tank. Det vises normalt ved hjælp af dette symbol - Ω.

Er der forskellige typer vaping?

Der er to typer dampe - Mund til lunge (MTL) og direkte lunge (DL). MTL svarer til, hvordan man ryger en cigaret, mens DL svarer til at ryge shisha.

Hvad er de sundhedsmæssige konsekvenser af vaping?

Undersøgelser fra British Medical Association har vist, at vaping er 95% mindre skadelig end rygning. NHS støtter brugen af e-cigaretter i sine rygestop- / ophørskampagner. Der er ingen kulilte eller tjære i dampen, som bekræftet af læger og nylige undersøgelser fra Royal College of Physicians.

Hvorfor kommer e-juice i munden, når du fordamper?

Hvis spolen er overmættet, kan e-juice i forstøveren oversvømme tanken, og du kan ende med dråber e-juice på dine læber / mund. Hvis du får e-juice i munden, anbefales det at skylle munden med rigeligt vand.

Er vaping billigere end almindelige cigaretter?

Ja, der er bestemt en stor forskel! Du kan spare alt fra 50 til 90%, hvis du holder op med at ryge og starter med vape / e-cigaret. Se vores besparelsesberegner for at se, hvor meget du kan spare!

Hvad er aldersgrænsen for vape / e-cigaretter?

For at købe en vape / e-cigaret / elektroniske cigaretter / e-juice eller andet tilbehør skal du være over 18 år i henhold til norsk lovgivning. Du skal muligvis bekræfte din alder med kørekort eller pas, hvis du besøger en butik, hvis du er heldig nok til at se ud som om du er under 18! Når du bestiller online, skal du muligvis bestå en aldersbekræftelseskontrol, før du køber produkter. På e-juice24.dk bekræfter du, at du er 18 år eller ældre, når du bestiller!

Kan jeg medbringe en e-cigaret på et fly?

Det er ok at rejse med e-cigaretter og e-juice afhængigt af destinationen. Det anbefales at kontakte det lokale toldkontor i det land, du besøger, for at finde ud af, om de tillader transport af elektroniske cigaretter. Hvis du medbringer en e-cigaret på et fly, er det bedst, hvis du fjerner så meget e-væske som muligt, da lufttrykket kan få tanke til at lække. Det er ikke tilladt at bruge din elektroniske cigaret i flyet.

Smager vape / e-cigaret det samme som almindelige cigaretter?

Smagene varierer meget, så hvis du har en e-juice med for eksempel blåbærsmag, smager den blåbær, men du kan også smage nikotinen, hvis styrken er høj eller højere end du normalt bruger. Der findes også e-juice med tobak, der minder om smagen af cigaretrøg. Uanset hvilken smag du ønsker, kan du få den i e-juice, se vores store udvalg og find din favorit!

Efterlader e-cigaretter og e-juice lugt?

Ja, dampen kan efterlade en let lugt afhængigt af e-juice og enhedstype. Nogle lugte kan være rart for dig, men ikke for andre, så husk dette, hvis du bruger den elektroniske cigaret i trange rum.

Hvor ofte kan jeg bruge en e-cigaret?

Nogle mennesker bruger deres elektroniske cigaret meget regelmæssigt og tager et par pust hver time, mens andre måske bruger det på samme måde som om de ryger cigaretter. Hvis du normalt ryger en cigaret, kan du bruge vape i stedet for i samme mønster som rygning. Dette varierer meget fra person til person og skal tilpasses af dig over tid!

Er damp fra e-cigaretter og e-juice skadelig for andre?

Når elektroniske cigaretter udsender damp, er der ingen brugte røg, men folk kan opleve brugt dampindånding, hvis du bruger den elektroniske cigaret et sted, der ikke er ventileret eller begrænset. Ifølge NHS er der ingen beviser for, at udsættelse for e-juice-damp er skadelig for tilskuere.

Hvordan vælger jeg den rigtige e-cigaret, e-juice og udstyr?

Den bedste måde er at tale med et af vores medarbejdere, de er uddannet til at hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning, og du kan nå dem via e-mail, telefon eller live chat. Alle de detaljer, du har brug for, findes i afsnittet Kontakt os på hjemmesiden.

Hvad inhalerer jeg faktisk, når jeg bruger en e-cigaret?

Du inhalerer dampen, der produceres ved opvarmning af en blanding af vand, vegetabilsk glycerin (VG), propylenglycol (PG), kunstige og naturlige smagsstoffer og nikotin (hvis du vælger at have nikotin i din e-juice).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *